Danza-T: Red de Trabajadores de la Danza

Red de Trabajadores de la Danza

OIRA, Prevenció a l’escenari Prevenció de riscos en arts escèniques. Valencia, dilluns, 11 desembre, 2017. T’esperem.

Valencià / Castellano

OIRA és una eina pràctica per a la promoció de la prevenció de riscos en el sector de les arts escèniques. Us proposem un seminari pràctic per aprendre a fer servir aquesta eina: un dia de formació i un fòrum en línia on plantejar consultes després de la realització del seminari.

OIRA, Prevenció a l’escenari  part del treball realitzat pel Comitè Europeu de Diàleg Social, en el qual estan representats Pearle (FAETEDA), FIA (ConARTE), FIM (AMPOS) i UNIMEI en col·laboració amb OSHA.
OIRA, Prevenció a l’escenari  és un projecte formatiu de Conarte amb la col·laboració de Dansa-T, Red de Treballadors de la Dansa, AAPV i APDCV.

 

Col·laboren en la difusió:AVETID, AVED.

On:  Culturarts Auditorio Plaza Viriato, 46001 Valencia

Quan: Dilluns, 11 desembre, 2017. A Partir de les 9:00 hores.

Quant: Hem aconseguit reduir el cost de la matrícula per als assistents fins als 30,00 € per a les reserves anticipades, abans del 10 desembre, i 40,00 € per a les d’última hora. Realitza l’ingrés a la CCC de Conarte ES34 0049 3817 4324 1403 3601; indicant OIRA-VALENCIA amb el teu nom i cognoms.

Inscripcions clica ací.

La inscripció queda confirmada a la recepció del comprovant de l’ingrés o transferència a l’adreça: oira.conarte@gmail.com

Per què t’interessa ?:

OIRA, Prevenció a l’escenari és un projecte formatiu per a la promoció de la prevenció de riscos en el nostre sector

La implantació de la prevenció de riscos en el nostre sector és conseqüència de la col·laboració entre empresaris i treballadors amb la vista posada en la millora de la productivitat, salut i seguretat en el centre de treball.

Sigues intèrpret, tècnic, productor, gerent  de companyia o sala ….; estem convençuts que això t’interessa. T’esperem.

OIRA , Prevención al escenario a Valencia no hagués estat possible sense el treball la dedicació i el compromís de Matina Magkou, Belén Paredes, Santiago Ribelles.
OIRA, Prevenció a l’escenari  és un projecte de Conarte, que ha estat possible gràcies al suport de

i els nostres amfitrions a València

 

 

 

Entitats promotores de la plataforma a nivell europeu: