Danza-T: Red de Trabajadores de la Danza

Red de Trabajadores de la Danza

OIRA, Prevenció a l’escenari Prevenció de riscos en arts escèniques. Barcelona, dimarts 12 de desembre de 2017. T’esperem.

Català / Castellano

 

OIRA és una eina pràctica per a la promoció de la prevenció de riscos en el sector de les arts escèniques. Us proposem un seminari pràctic per aprendre a fer servir aquesta eina: un dia de formació i un fòrum en línia on plantejar consultes després de la realització del seminari.

OIRA, Prevenció a l’escenari  part del treball realitzat pel Comitè Europeu de Diàleg Social, en el qual estan representats Pearle (FAETEDA), FIA (ConARTE), FIM (AMPOS) i UNIMEI en col·laboració amb OSHA.

OIRA, Prevenció a l’escenari  és un projecte formatiu de Conarte amb la col·laboració de Dansa-T, Red de Treballadors de la Dansa, AADPC i APDdC.

Col·laboren en la difusió: ADETCA, CIATRE

On: Sede SGAE Passeig Colom, 6   08002 Barcelona

Quan: Dimarts 12 de desembre de 2017. A Partir de les 9:00 hores.

Quant: Hem aconseguit reduir el cost de la matrícula per als assistents fins als 30,00 € per a les reserves anticipades, abans del xx de xxxxmbre, i 40,00 € per a les d’última hora. Realitza l’ingrés a la CCC de Conarte ES34 0049 3817 4324 1403 3601; indicant OIRA-BARNA amb el teu nom i cognoms.

Inscripcions clica aquí.

La inscripció queda confirmada a la recepció del comprovant de l’ingrés o transferència a l’adreça: oira.conarte@gmail.com

Per què t’interessa ?:

OIRA, Prevenció a l’escenari és un projecte formatiu per a la promoció de la prevenció de riscos en el nostre sector.

La implantació de la prevenció de riscos en el nostre sector és conseqüència de la col·laboració entre empresaris i treballadors amb la vista posada en la millora de la productivitat, salut i seguretat en el centre de treball.

Siguis intèrpret, tècnic, productor, gerent  de companyia o sala…; estem convençuts que això t’interessa. T’hi esperem.

OIRA, Prevenció a l’escenari a Barcelona no hagués estat possible sense la feina, la dedicació i el compromís de Matina Magkou, Tumani León, César Compte y Pilar Chueca.

OIRA, Prevenció a l’escenari  és un projecte de Conarte, que ha estat possible gràcies al suport de

i de la nostra amfitriona a Barcelona

Entitats promotores de la plataforma a nivell europeu: